szerda

Szép napok avagy mégsem?

Üdvözlünk Mindenkit!

Hosszú évek tapasztalatai hívták életre ezt a blogot. Nem azért, hogy kritizáljunk, nyilvánosságot kapjunk, megrémítsünk, felvidítsunk...stb, vagy talán mégis?!

Szóval.

Itt különböző történeteket, nevetséges sztorikat, meghökkentő meséket és ledöbbentő valóságokat olvashatsz. Mert a valóság az egyetlen, amiről már senki sem akar beszélni. Pedig ez az ami körülvesz minket.

HÁT VÁGJUNK BELE!


Az EU-hoz csatlakozva sokan hittük, hogy jobb lesz. Persze lehetne de... !
A rendszer váltás nem hozta magával a változásokat, pedig kellett volna. Ehelyett a uralmukat féltők látszat-rendszerváltással erősítették meg a hatalmukat. Ez nem paranoia. EZ TÉNY. Sajnos.
És ezért érdekes a magyar politikai élet. Nyílt titkok, piszkos, bizonyított múltak kerültek és kerülnek napvilágra de ez nem érdekli azokat, akik az ország lakosságát alkotják. Fásultság, félelem,...?! Erre Mindenki tudja a választ.
A mindennapi harc a túlélésért, a számlák kifizetése, hogy zsírosdeszkát tehessünk az asztalra vacsira, hogy a munkahelyünkről ne rúgjanak ki csak azért mert a gyerek pár napig beteg volt, a "párttitkár"-stílusú főnökök rettegést kiváltó magatartása, vagy csak egyszerűen azért idegeskedni hónapokon keresztül, hogy vajon megkapja e az ember azt a fizetést, amit munkájával MEGELŐLEGEZETT a munkaadójának. Mert ma Magyarországon számtalan család küzd az életbenmaradásért, mert hónapok óta nem kapja meg a bérét. A munkáltatók, akik a végtelenségig kiszipolyozzák az embereket (multik, világcégek), szinte a zsarolás eszközeit is bevetik.

És itt kezdődik az, ami életre hívta ezt a blogot.






1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Valóban elgondolkodtat,meghökkent...! Jó vagy Domino!!!