kedd

Beszélni kell róla...avagy van cigánybűnözés Magyarországon?

Előrebocsátom. Nem rasszista felhangokat szeretnék közölni, csupán egy egyszerű kutatómunka eredményét.


A múltban ,kamerák kereszt tüzében a borsodi vajda a következőket mondta: "... húsz cigány gyerekből, húsz cigány elkövető lesz. tizenhét rablásból tizenhatot cigány gyerek követ el. ...velünk van a legtöbb baj..." Hangjában érezhető volt a harag, hisz egy egész népet ítélnek meg a sok renitens miatt. És ebbe nemcsak a cigányokat értem, hanem minket magyarokat is.

2009.01.09-i CÉLPONT című Hírtv műsorban a Kiskunlacházai polgármester pedig a következőket nyilatkozta:"...elég volt a roma erőszakból!"

Engedelmetekkel én egyszerűen csak cigányoknak hívom őket. Nem fajgyűlöletből, pusztán a magyar nyelvhez való ragaszkodásom miatt. Mert azt, hogy cigány kb. 700 éve használják az emberek, a roma kifejezést pedig valami kulturális sznob találta ki a nagyon is közeli múltban.
De most felsorolok néhány példát olyan esetekről, amikor mindig oda lyukadnak ki a pozíciójukat féltő, álszenteskedő s...fejek, hogy MAGYARORSZÁGON NINCS CIGÁNYBŰNÖZÉS. Fontos szem előtt tartani, EZEKNEK A BŰNTETTEKNEK AZ ELKÖVETŐJE/ELKÖVETŐI MIND-MIND CIGÁNYOK.

Kiskunfélegyházán megkéseltek egy embert.
Leszúrtak egy magyar férfit.
Egy 56 éves férfit megvertek, bordáját eltörték.
"Poénból" arcul ütöttek egy férfit az utcán, majd ellökték.
Szamuráj karddal támadtak.
4 fős társaságba belekötött egy 50-60 cigányból álló csoport egy téli napon 2008-ban.
Olaszliszkán kegyetlen módon meglincseltek egy férfit, és ha nem ér ki a rendőrség az autóban ülőkre is hasonló sor vár.
Agyonvertek egy embert.
Megverte, kirabolta, megerőszakolta majd felgyújtotta a 14 éves lányt.
Egy óvódavezetőt lábassal támadott meg és kiverte a fogát.
75 éves idős hölgyet támadott meg két fiatal egy társas ház előtt.
14 éves lányt a saját kertjükben vertek meg.
a Veszprémi Kézilabda Csapat játékosát M. COSMAt mellkason szúrták. A tettesekről képeket is közzétett a Hírtv műsora.
Tömeg verekedés Hevesben.
Temető rongálás és temető rablás Törökszentmiklóson.
Színesfém -és autó lopások ( pl: Mezőtúron), villany vezeték...stb lopások.
Kamera által is rögzített kemény fiúk belekötnek egy férfiba Miskolcon.
A Blahán egy 12 éves fiú megkéselt egy 15 éves fiút, de a kora miatt a rendőrség tehetetlen volt, ezért SZABADON KELLETT ENGEDNIÜK!!!
Tiszacsegén egy 98 éves idős asszonyt vert agyon két cigány.
Pilicsén 3 cigány megölte a helyi kocsmárost.
Tápióbicskén 3 cigány halálra kínozott egy 54 éves asszonyt.
Egy másik településen agyonvertek egy 86 éves férfit.
Budapesten agyonverte egy diák társát.
Boldogkőváralján 4 férfi megölte a helyi lelkészt.
Megfojtottak egy idős férfit.
Hegyszentmártonon 35 sírt megrongáltak.
Nyírbátorban és Budaörsön orvost vertek.
Jászapátiban, Gyöngyösorosziban és Arlón felfegyverkezett cigányok verekedtek.
Békésben olyan tűzoltókta támadtak, akiket munkájuk végzése közben leptek meg támadóik.
Székesfehérváron kiraboltak egy újságírót.
Hernádnémetiben túlkoros cigányok agyalták meg kisebb osztálytársaikat.
Gyöngyösön és Gyöngyössolymoson fegyveres cigányok rendőrökre támadtak. ... ÉS A VÉGTELENSÉGIG LEHETNE SOROLNI, MERT MÁR MAJDNEM MINDEGYIKÜNK VOLT VALAMILYEN SZINTEN ÁLDOZATA A CIGÁNYOK AGRESSZIÓJÁNAK ÉS DEVIANCIÁJÁNAK.

Több riportot is meg lehet nézni a neten, ahol megdöbbentően nyilatkoznak némelyik bűntett elkövetői ( pl: a késelő 12 éves cigány kölyök ).
Az idős emberek kálváriája megdöbbentő. Volt akit háromszor raboltak ki, de az idős asszony nem mert feljelentést tenni. Az ő története akkor kezdődött, amikor kirabolták a kertjét és krumplival távoztak (meg mással is) a tettesek. A legmegdöbbentő azonban az, hogy a tettes anyja nem érezte úgy, hogy csemetéje bármilyen bűnt is elkövetett volna egy embertársával szemben.

FONTOS MEGEMLÍTENÜNK, HOGY A FENT FELSOROLTAKNÁL A VOLT MINISZTERELNÖKÜNK RASSZIZMUST EMLEGETETT. PUSZTÁN AZÉRT, MERT EZEK A TETTEK KEMÉNYEN NYILVÁNOSSÁGOT KAPTAK.

Pedig nem ártana meghallgatni a borsodi cigányvajdát, aki őszintén hangoztatja azt a tényt, amit a kormány a rasszizmus felvetésével akar elpalástolni.

Elszorul a szívem, amikor olyan híreket látok, olvasok, ahol idős embereket öltek meg brutális módon. Legtöbb áldozat többek között a gadnai temetőben nyugszik.

Itt leírnék egy párbeszédet ami a Hírtv riportere és néhány cigány között zajlott:
Cigány: -Mert a polgármester a hibás, mert azt mondja, hogy menjünk rabolni!
Riporter (kétkedő hangon): -Miért? Ha ad a polgármester úr ötezer forintot, akkor nem gyilkolja meg?
Cigány: -Igen.
Ez egy 88 éves idős hölgy brutális meggyilkolása után készült riport pár mondata. Marcsi néninek kinyomták a szemét és meggyilkolták. Még jóformán el sem temették szerencsétlen asszonyt, amikor a cigányok már az elhunyt kertjében vágták a fát nagy hévvel. Egy asszony még szólt is nekik, hogy hívja a rendőrséget, mire a következő választ kapta:"...úgyis te leszel a következő!"
Egy Szabolcsban lakó nőnek egyszerűen elrabolták a fiát.
Galgagyörgyön pedig 40 fegyveres cigány állt meg egy ház előtt, a tulajdonos kutyájának a fejét motoros kaszával szétvágta, majd elagyalták a tulajdonost is. Az autóját összetörték és a kerítést sem kímélték. A fiatal párt- és ez most nagyon fontos- a MAGYAR GÁRDA MENEKÍTETTE KI A HELYZETBŐL.

De liberális jogvédők szerint NINCS MAGYARORSZÁGON CIGÁNYBŰNÖZÉS.

Ezekről hallgatnak. Mert ne adj isten még megsértődnek szegények, hogy mindig őket szapulják ezek a huncut magyarok.
Egy idős embert meghurcoltak azért, mert portáját védve áramot vezetett a kerítésbe. Ez a férfi élete végéig kűzd a lelkiismeretével, hogy egy ember halálát okozta. (Fontos: új törvény a vagyonunk védelmére megszületett e közeli múltban. Áram+kerítés=puszipajtások.)

Ki emlékszik arra az esetre, amikor P. Józsefet leszúrta egy bizonyos MORTI. Gyurcsány Ferenc rasszizmusról beszélt (Az kényelmesebb, mert a magyart úgyis hülyének lehet nézni de a cigány visszaüt!!!), pedig kiderült, hogy a mi kis áldozat Józsikánk ellen zsarolás miatt már eljárás folyt és talán ennek az ügynek volt a folytatása eme eset. Mert Józsika vallása szerint Ő cigány és biztos ezért történt vele ily' szörnyűség. Pedig Mortiban is ilyen vér csörgedezett.

"Bár Magyarországon nincs cigánybűnözés de minden áldozat hasonlóan írja le a tetteseket!"

Ez alól még én sem voltam kivétel, amikor sorozatos bolti lopásai miatt kidobtam egy cigányt az üzletből, de volt olyan, hogy ki is kellett hívnom a rendőrséget, mert még a drága volt vérig sértve, hogy nem hagyom hetezer forintos piát lopni! Megfenyegetett, hogy visszajön a haverokkal és fültől-fülig elvágja a torkom. De ami furcsa volt, hogy nem féltem tőle. Tudtam, hogy megtörténhet de a düh olyan erősen munkált bennem, hogy ezeknek tényleg semmi sem szent, hogy képtelen voltam akár csak egy szikrányit is megijedni.

És sok olyan eset van, ahol a falvakban csak suttognak arról melyik kit ölt meg, mert bizonyítékot ellene nem találtak. Legyen az Encs, Miskolc,Komár, Budapest, vagy a Balaton környéke, az Alföld. A helyzet mindenhol ugyanaz.

És még nem is szóltunk a fehér hollókról, akik ezek miatt szenvednek hátrányos megkülönböztetésben. Mert vannak közöttük ilyenek is.De tényleg.
CSAK RITKA, MINT A FEHÉR HOLLÓ. Őket segítsük, bátorítsuk, mert talán(?) példát mutathatnak társaiknak.?!(Bár ezt némileg kérdőjellel írom le de talán egyszer mi is felnövünk ahhoz, hogy harcoljunk ne csak a tulajdonunkért, hanem azokért is, akiknek csak elég ha esélyt adunk.

A Magyar Nemzet 2009.03.05-i száma a következőt közölte alapul véve a 2001-es népszámlálási és a 2007-es egységes rendőrségi-ügyészségi-bűnügyi statiszika (erübsz) adatait: Ahol nagyobb az etnikai sűrűsödés (megnő a létszámuk, ott megnő az elkövetési bűncselekmények száma is.

Sajnos.


És felteszem a kérdést.

ELGONDOLKODTAK / ELGONDOLKODTATOK AZON, HOGY MILYEN JÖVŐ VÁR ÍGY A GYEREKEITEKRE, UNOKÁITOKRA????


Én igen. És félek. Mert nem akarom átélni, hogy egy nap az én ajtómon kopogtasson a rendőrség, hogy a fiamat, lányomat megölték egy rohadt MP3 lejátszó miatt!!!!!!!!!