csütörtök

Mobilszolgáltatók...

Nos, bizonyára vannak tapasztalatok, vagy legalábbis ismerősök, akik hasonlóképpen jártak, mint az én egyik barátom:
T-Mobilos telefonját feltöltötte 3500-tal. Hívott két számot, küldött 5 sms-t és hopp, jött az üzenet, hogy 300 alá csökkent a számlája. Még hirtelen nem is tűnt fel neki a dolog. Aztán visszagondolt arra, hogy saját hálózaton belül hívott számot és küldött sms-t.

Nos, akkot hová tűnt el 3500 ft?

Újra feltöltötte 3500-zal és majdnem ugyanez megismétlődött azzal a különbsággel, hogy kb. 10 percet telefonált és 2 üzit küldött. A feltöltés és az új értesítő között alig telt el 2 nap.
Bement a T-Mobilhoz, ahol egy csupafog primadonna közöltem, hogy biztos a telefonnal van probléma és vigy el az XY üzletbe, mert ők ilyennel nem foglalkoznak.

Rendben.

De ki térítí meg neki a 7000 ft buktát???

Válasz, kedvesen de teljesen stílustalanul: Senki.

Nos, a telefont elvitte, SEMMI PROBLÉMÁT NEM TALÁLTAK. Sőt, jóformán még Őt hozták ki hibásnak, hogy ilyennel meri zaklatni ezt a szegény céget.

Mondanom sem kell, hogy még 5 alkalommal töltötte fel a telefonját, és minden esetben így járt.

Jelenleg is fel van neki töltve de már céljára használhatatlan a telefon.(már sem üzit nem tud küldeni, sem pedig hívni, semmilyen tartozása nincs neki, így teljesen értetlenül állunk a szitu előtt).  Többször vitte el az XY helyre ezek után is, de a válasz mindig ugyanaz.

Nos, 7*3500-at bukott rajta! Jó vegyük le a kb. 30 percet és mondjuk 30*1 smst.
Még akkor is tetemes az az összeg, ami elúszott.

Biztosan megkérdezitek nem fizetett elő valamire? Nem regelt valahol, amiért egy csomó pénzétől megszabadítják. A válasz: NEM!!!

Akkor mégis mi történt???

Tudja valaki a választ???

(Érdekes szösszenet: terjed egy olyan pletyka illetve valós hír -ez még nem eldönthető-, hogy a mobilszolgáltató cégek pl. a nagy számlásoknál eljátszák azt, hogy pluszba súlyos pénzeket még kiszámláznak. A kiszámlásoknál ez lényegesen alacsonyabb összeget tesz ki, de a szórásból ők sem maradnak ki. De hangsúlyozom ez még nem eldönthető, bár a magyarországi gazdasági becsület- legyen szó multiról, szolgáltatóról, politikusról - bőven beleesik az ÖLTÖNYÖS-BŰNÖZÉS kategóriájába.
Pl: Valaki fizet 100.000-et és 130.000-et számláznak ki. A számlarészletező ilyen esetben bármit tartalmazhat. Az elektronika világában bármit gombnyomással meg lehet hamisítani, át lehet írni, ki lehet törölni. Hiába írja le a kedves ügyfél, hogy hánby percet/másodpercet telefonált melyik nap, mikor, kinek, mennyi üzit küldött, Ők ezt simát megaknázzák.)

Ezek után nem érezzük magunkat egyre jobban kihasználva és megalázva???
Csodálkozunk, hogy szívjuk a f...t???

Nincsenek megjegyzések: