szerda

Joshi Bharat műsorkritika egyszerűen...

Délután néztem a Joshi Bharatot. Egyet kell, hogy értsek azzal, hogy egy kifejezetten intelligens, művelt és nyugodt ember vezeti a műsort. Azonban a véleményemhez hozzá kell fűznöm azt is, hogy gyenge ember.
Miért?
Egy minőségileg kifogásolhatatlan műsorral indítottak! Valós problémák, valós emberek...és valós eredmények.
Mára már semmi másról nem szól a műsor, mint a nézettségről! Méd a műsorvezető is elveszik a káoszban.
Cigányok duhajkodása, pedofilok és liliomtiprók büszke gyülekezete, börtöntöltelékek és kurvák rivaldája lett. Elveszik a gyermek  élete és problémája. Acsarkodás, unintelligencia, pénzvágy és az a bizonyos 15 perc hajtja az oda bejutókat!
Verekedés, kurva anyázás, káromkodás, pocskondiázás!
Valós és vélt sérelmek csatája, ahol sok esetben mindkét fél hazudik. Aztán kilkpnek a stúdióból és már mennek is a kocsmába, utcasarokra vagy oda ahol jól érzik magukat!
Mert megkapták a 15 percüket!

Azért elbeszélgetnék a produkciós igazgatóval vagy pusztán csak a TV2 tulajdonosával, hogy  MI A FÉSZKES FENÉT KÉPZELNEK?
De ha belegondoltok nem Ők a hibásak. Csak kiszolgálnak.
Kiszolgálják a magyar igényt ( amit azonban nem szívesen nevezek magyarnak, mert hiszek abban, hogy az igazi magyar ember ennél sokkal intelligensebb).
De a műsorszórás ideje igenis zavar! A kulcsos kölkök nem ülnek le a tévé elé ilyenkor? A suliban másnap nem azt ecsetelgetik, hogy a cigány kölök, hogy vert be az asszonynak?
Ezeket a műsorról nem fogják levenni. De tehetünk ellene. Van gyermekzár, tévészekrény és hasonlók.
Ha valóban meg akarjuk védeni a gyermekeinket, akkor ezeket ki lehet használni!

Szóval...maradok az egyszerű csatornáknál. Van Discovery, Spektrum, Filmmúzeum, MTV1, MTV2 és a kedvenc a Duna televízió.

Most biztosan sokan hülyének néztek. Nem azt mondom, hogy sosem nézek kereskedelmi adót! Mert vannak kellemes kikapcsolódást ígérő filmek....csak rohadt ritkán.

Nincsenek megjegyzések: